ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τορτίγια με μπανάνα, ταχίνι- μέλι- ελαιόλαδο και χειροποίητη μαρμελάδα raspberry

ΥΛΙΚΑ

  • 1 τορτίγια
  • 1 μπανάνα
  • 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι – μέλι – ελαιόλαδο (Dr.Plus)
  • 100 γρ raspberries (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
  • Λίγο τριμμένο συστίκι για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μαρμελάδα Raspberry :

  • Σε ένα αντικολλητικό μπρίκι σε μέτρια φωτιά βάζουμε τα raspberries
  • Ανακατεύουμε απαλά καθώς ζεσταίνονται, ώστε να διαλυθούν και να πάρουν μορφή μαρμελάδας
  • Μόλις η μαρμελάδα δέσει, αποσύρετε από την φωτιά και αφήστε τη να κρυώσει ελαφρώς

ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  • Αλείψτε την τορτίγια με το ταχίνι – μέλι – ελαιόλαδα του Dr.Plus, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια της.
  • Τοποθετήστε τις φέτες μπανάνας επάνω από το ταχίνι
  • Προσθέστε μία στρώση από τη σπιτική μαρμελάδα raspberry
  • Πασπαλίστε την τορτίγια με λίγο τριμμένο φυστίκι για επιπλέον υφή και γεύση
  • Διπλώστε την τορτίγια και απολαύστε

Αφήστε μια απάντηση