ΥΛΙΚΑ
- 1 τορτίγια
- 1 μπανάνα
- 2 κουταλιές της σούπας ταχίνι – μέλι – ελαιόλαδο (Dr.Plus)
- 100 γρ raspberries (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
- Λίγο τριμμένο συστίκι για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρμελάδα Raspberry :
- Σε ένα αντικολλητικό μπρίκι σε μέτρια φωτιά βάζουμε τα raspberries
- Ανακατεύουμε απαλά καθώς ζεσταίνονται, ώστε να διαλυθούν και να πάρουν μορφή μαρμελάδας
- Μόλις η μαρμελάδα δέσει, αποσύρετε από την φωτιά και αφήστε τη να κρυώσει ελαφρώς
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Αλείψτε την τορτίγια με το ταχίνι – μέλι – ελαιόλαδα του Dr.Plus, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια της.
- Τοποθετήστε τις φέτες μπανάνας επάνω από το ταχίνι
- Προσθέστε μία στρώση από τη σπιτική μαρμελάδα raspberry
- Πασπαλίστε την τορτίγια με λίγο τριμμένο φυστίκι για επιπλέον υφή και γεύση
- Διπλώστε την τορτίγια και απολαύστε