Βλέπετε 1–12 από 22 αποτελέσματα

Better you Zinc Oral Spray

29,76

Ειδικά διαμορφωμένο συμπλήρωμα ψευδαργύρου που υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και διατηρεί υγιή τα μάτια, τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.

Παρέχει τον ψευδάργυρο σε σταγονίδια μικρού μεγέθους που διαπερνούν τον μαλακό ιστό του εσωτερικού του μάγουλου, επιτρέποντας την άμεση απορρόφηση στην κυκλοφορία του αίματος, επιτυγχάνοντας έτσι βέλτιστη βιοδιαθεσιμότητα.

Better You Immune Health Oral Spray

29,90

Ειδικά διαμορφωμένο μείγμα βιταμινών  A, C, D, σεληνίου και ψευδαργύρου για την υποστήριξη του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού.

Better You Pregnancy Oral Spray

28,60

Εξειδικευμένο μείγμα έξι θρεπτικών συστατικών  που υποστηρίζει την υγεία της μητέρας και του μωρού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Better You Hair Skin and Nails Oral spray

40,90

Το Hair, Skin & Nails της Better you σε μορφή στοματικού σπρέι είναι ένα εξειδικευμένο μείγμα έξι θρεπτικών συστατικών  για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος.

Έχει φυσική γεύση πορτοκαλιού, ροδάκινου και μάνγκο και παρέχει τα θρεπτικά συστατικά γρήγορα και αποτελεσματικά διαμέσου της στοματικής βλενογόννου.

Περιέχει βιοτίνη, βιταμίνη C,  παντοθενικό οξύ, ψευδάργυρο, σελήνιο και ιώδιο – συστατικά που ενισχύουν την ομορφιά και την ακεραιότητα των ιστών του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών. Διαρκεί για  32 ημέρες.

Η συσκευασία του είναι φιλική στο περιβάλλον και δεν περιέχει άνθρακα.

BetterYou Iron 10 Daily Oral Spray 10mg Pomegranate 25 ml

30,90

Το στοματικό σπρέι BetterYou Iron 10 Daily Oral Spray είναι ένα συμπλήρωμα σιδήρου που προσφέρει τη λύση στην πεπτική δυσφορία που προκαλούν τα συνήθη συμπληρώματα σιδήρου.

BetterYou Vitamin C Daily oral spray

21,90

Το Vitamin C oral spray Better You αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμίνης C από κεράσι acerola, βιταμίνης Β2 και σεληνίου, συστατικά ιδανικά για την καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού σας συστήματος.

Κάθε δόση (4 ψεκασμοί) παρέχει 100 mg βέλτιστα απορροφήσιμης βιταμίνης C που με τη μορφή μικρο-σταγονιδίων, διαπερνά το πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, παρέχοντας τα θρεπτικά συστατικά κατευθείαν στην κυκλοφορία του αίματος.

Η ριβοφλαβίνη (Β2) συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη διατήρηση υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην επούλωση των πληγών.

Η βιταμίνη C, το σελήνιο και η ριβοφλαβίνη συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση.

Η ιδανική εναλλακτική λύση απέναντι στα δισκία, στις αναβράζουσες μορφές και στις κάψουλες.

Φυσική γεύση κερασιού και βατόμουρου.

BetterYou B-complete Oral Spray

26,90

Το B-complete Oral Spray της Better You εμπεριέχει τις 8 βιταμίνες του συμπλέγματος Β, με αποτέλεσμα να υποστηρίζει τον φυσικό μεταβολισμό του σώματος, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

  • Λόγω του πρωτοποριακού στοματικού σπρέι παρέχει τα θρεπτικά συστατικά από τη στοματική βλεννογόνο απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, επιτυγχάνοντας έτσι βέλτιστη απορρόφηση.
  • Παρέχει τις πιο βιοδιαθέσιμες και ενεργές μορφές βιταμίνης Β12 (αδενοσυλ-κοβαλαμίνη και μεθυλ-κοβαλαμίνη) και φολικού οξέος (μορφή τετραυδροφολικού οξέος)
  • Υποστηρίζει φυσικά την παραγωγή ενέργειας, μέσα από την μοναδική του σύνθεση στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β
  • Τονώνει χωρίς να περιέχει καφεΐνη ή σάκχαρα
  • Έχει φυσική γεύση ροδάκινο-δαμάσκηνο-βατόμουρο
  • Διαρκεί για 32 ημέρες
  • Η συσκευασία του είναι φιλική στο περιβάλλον και δεν περιέχει άνθρακα

BETTERYOU Vitamin K2 Daily Oral Spray 25ml

28,90

Πρωτοποριακό συμπλήρωμα βιταμίνης K2 στη καλύτερη μορφή της, αυτήν της μενακινόνης–7 (ΜΚ-7)

Magnesium Sleep Mineral Lotion

19,90

Μια μοναδικά σχεδιασμένη λοσιόν που προάγει τη χαλάρωση σώματος και πνεύματος και προετοιμάζει τον οργανισμό για ένα σωστό και ποιοτικό ύπνο.

BetterYou Vegan Health Oral Spray, 25ml

28,60

Το Vegan Health Oral Spray προσφέρει 4 βασικές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, παρακάμπτοντας το έντερο. D3 (Vitamin D3V 100% από φυτική προέλευση), η βιταμίνη Β12, ιώδιο και ο σίδηρος.

BetterYou MultiVit Oral Spray

18,90

Ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής σε μοναδική μορφή στοματικού spray.

DLuxinfant Oral Spray για βρέφη

12,50

Το καθημερινό συμπλήρωμα βιταμίνης D, DLuxInfant, σε μορφή στοματικού spray είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών και παρέχει 400IU (10 mcg) βιταμίνης D με κάθε μοναδικό ψεκασμό.